PROVIRON

Aine: Mesteroloni
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 25mg (100 tablettia)

50.80

Kuvaus

Etsitkö steroidia syklin jälkeistä hoitoa (PCT) varten? Proviron on Dragon Pharman valmistama lääke ja yksi tehokkaimmista syklin jälkeisessä hoidossa käytetyistä aineista. Proviron kuuluu anabolisten lääkkeiden luokkaan. Sen pääkomponentti on Mesteroloni, joka testosteronin kanssa on entsyymiyhdiste.

 

Mihin Provironia käytetään? 

Lääke on tarkoitettu hormonihoitoon, joka on suoritettava silloin, kun kehon omien luonnollisten hormonien tuotanto ei ole riittävää. Yleensä Provironin valitsevat urheilijat, jotka käyttävät urheilufarmakologisia lääkkeitä, sekä miehet, joiden luonnollisen testosteronin synteesi kehossa laskee iän mukana.

 

Provironin vaikutukset 

Yleensä Provironia käyttävät miehet haluavat saavuttaa lääkkeen käytöllä toissijaisten sukupuoliominaisuuksien kehittymisen tai minimoida androgeeniset vaikutukset sukupuolielinten normaalin toiminnan epäonnistuessa. Lääkkeen aktiiviset komponentit edistävät luonnollisen testosteronin tuotannon palautumista. Lääke myös normalisoi ja parantaa siittiöiden laatua sekä määrää. Lääkkeen käytön tärkeimpiä etuja on maksatoksisuuden puuttuminen.

 

Suositukset Provironin käytölle 

Dragon Pharma lääkeyhtiön valmistama Proviron on korkealaatuinen tablettimuotoinen lääke. Jokaisessa tabletissa on lääkeainetta 25 mg. Provironin annostus määritetään jokaiselle urheilijalle yksilöllisesti ja annostus vaihtelee 25-100 mg väliltä päivässä. Ammattilaiset suosittelevat päivittäisen annoksen jakamista 1-2 annokseen lääkkeen tehokkuuden lisäämiseksi. Tabletti on nieltävä runsaan veden kera pureskelematta.

Proviron vaikutusaika on 12-13 tuntia. Syklin kesto voi keskimäärin olla jopa 90 päivää, mikä selittyy täydellä spermatogeneesin syklillä. Tarvittaessa kuuri voidaan toistaa muutaman viikon kuluttua syklin päättymisestä.

 

Arvostelut Provironista 

Proviron kasvattaa libidoa, tekee lihaksista kuivempia ja lihasmassasta laadukkaampaa ja lisää lihasten tiheyttä ja tarkkuutta. Lääkkeen kiistaton etu on myös, että se ei laske muiden steroidilääkkeiden tehoa, joita käytetään yhdessä syklin aikana.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PROVIRON”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *