Halotestin

Aine: Fluoxymesterone
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 100 tablettia (10 mg/tabletti)

203.90

Varasto loppu

Kuvaus

Halotestin on Dragon Pharman valmistama oraalinen steroidi, joka on osa verkkokauppamme tuotevalikoimaa. Halotestin tärkein vaikuttava aine on Fluoksimesteroni. Lääkkeen anabolinen luokitus on 1900 ja androgeeninen luokitus taas on 850. Merkittävimpiä urheilulajeja, joissa lääkkeen käyttö on suosittua, ovat nyrkkeily, paini sekä yleisurheilu. Halotestinin suosioon vaikuttaa se, että lääkkeen käytön yhteydessä ei juurikaan esiinny aromatisoitumista.

 

Halotestinin vaikutukset

Oikein käytettynä lääke tarjoaa seuraavia vaikutuksia:

  • Hemoglobiinin ja erytropoietiinin synteesin stimulointi
  • Kehon rasvanpolttoprosessien nopeutuminen
  • Voiman ja kestävyyden kasvu
  • Aggression ja motivaation kasvu

 

Miten Halotestinia käytetään

Halotestinia saa käyttää ainoastaan kokeneet steroidien käyttäjät (ei aloittelijat tai naiset). Suositeltu vuorokausiannos miehille on 10-20 mg, jaettuna kahteen annokseen ja käytettynä tasaisesti päivän aikana. Syklin kesto on yleensä 4-6 viikkoa. Syklin jälkeiseen hoitoon (PCT) tulee sisältyä Tamoksifeeni.

Ammattilaiset voivat yhdistää Halotestinin myös muiden lääkkeiden kanssa. Lääke on tehokasta Testosteronin (500 mg viikossa) ja Deca Durabolinin (600-800 mg viikossa) kanssa yhdistettynä. Syklin tulisi kestää noin 6 viikkoa. Anavaria voidaan käyttää 50 mg päivässä, kahden viikon ajan ennen PCT:n aloittamista.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halotestin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *