Halotestin

Aine: Fluoxymesterone
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 100 tabs (10 mg/tab)

191.00

Kuvaus

Halotestin on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Fluoxymesterone, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Fluoxymesterone valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Halotestin on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Fluoxymesterone mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Halotestin, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halotestin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *