Danabol DS 10

Aine: Methandienone
Brändi: Body Research
Paketti: 10mg (500 pills)

138.20

Varasto loppu

Kuvaus

Danabol DS 10 on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Methandienone, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Methandienone valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Danabol DS 10 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Methandienone mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Danabol DS 10, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Danabol DS 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *