Voimme ylpeänä ilmoittaa, että kaikki tuotteemme ovat alkuperäisiä. Työskentelemme  suoraan tuotantolaitosten kanssa, mikä antaa meille mahdollisuuden taata erinomaista laatua. Steroidien alkuperäisyyden varmistamiseksi riittää, että syötät tuotepakkauksista löytyvät varmistuskoodit valmistajien virallisille verkkosivuille. Takaamme sinulle maksimaalisen nimettömyyden. Tämä tarkoittaa, että tietosi eivät koskaan tavoita muita osapuolia. Tiedot voidaan pyynnöstäsi myös poistaa kokonaan kauppamme rekisteristä. Takaamme myös nopean toimituksen ilman viivästyksiä tai virheitä. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaitamme, joten olemme aina avoimia vuoropuhelulle kaikissa asioissa.

Miksi valita meidät?

Tuotteiden laatu. Valikoimastamme löytyy vain valmistajien alkuperäisiä tuotteita. Testaamme ja tarkistamme tuotteitamme säännöllisesti.

Palvelu

Kiinnitämme erityistä huomiota palveluun. Työskentelemme 24/7 ja olemme valmiita vastaamaan kysymyksiisi milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen tilauksen ylittäessä vähimmäissumman.

Nopea lähetys

Nopeat toimitukset säästävät sekä meidän että asiakkaidemme aikaa. Pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti. Tilauksen keräämisen ja lähettämisen enimmäisaika on 3 arkipäivää.

Alennukset

Tarjoamme joustavan alennusjärjestelmän kanta-asiakkaillemme. Toimitamme kaikkialle. Lisätietoja alennussivulta.

Minimitilaus

Verkkokaupassamme ei ole minimitilausrajaa. Voit siis tilata vaikka yhden liuskan yhtä tuotetta kohden.

Takaamme:

Tilausten toimitus

Takaamme että 100% lähetyksistämme saapuu perille. Tehtyäsi tilauksen kanssamme voit olla varma, että saat sen.

Tuotteen laatu

Takaamme kaikkien tuotteidemme laadun. Teemme yhteistyötä valmistajien kanssa, mikä takaa tuotteiden maksimaalisen laadun. Tarkistamme ja testaamme myös itse tuotteita, mikä eliminoi mahdollisuuden saada heikkolaatuinen erä valmistajilta.

Maksun palautus

Takaamme täyden hyvityksen, jos tilauksesi ei tule perille. Tällä taataan myös, että saat pakettisi varmasti. Tilauksen hyvittämiseksi paketin avaaminen on pakollista (jos kyseessä on puuttuva tuote).

Nimettömyys

Takaamme asiakkaillemme täyden nimettömyyden. Varmistamme myös, että tietosi eivät tavoita kolmansia osapuolia. Poistamme kaikki tilauksesi tiedot pyydettäessä.

MENU