Anavar 50

Aine: Oksandrolonin
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 50mg (100 pills)

239.80

Kuvaus

Kaupassamme myynnissä oleva Anavar on Dragon Pharman valmistama steroidi. Kehon sietäessä sitä erinomaisesti, se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista oraalisista anabolisista steroideista. Koska sen sivuvaikutukset jäävät minimaalisiksi, tämä lääkeaine on yksi harvoista anabolisista steroideista, joita voidaan käyttää ilman haittoja sekä miehillä että naisilla. Kuitenkin Oksandrolonin (pääasiallinen vaikuttava aine) yleisyydestä johtuen se on myös suuresti yliarvioitu lääkeaine, tämän johtuessa yleensä epärealistisista odotuksista aineen suhteen. Monet ovat taipuvaisia ajattelemaan, että kaikkien anabolisten steroidien pitäisi antaa mahdollisimman nopea ja voimakas vaikutus, mutta todellisuudessa eri steroideilla on erilaiset vaikutustavat ja tulokset. Anavar on epäilemättä hyödyllinen anabolinen steroidi, mutta sen etujen ymmärtämiseksi on ymmärrettävä myös sen tarkoitus ja toiminta.

Anavarin vaikutukset

Oksandrolonin merkittävin vaikutus on sen kyky kovettaa lihaksia ja tehdä niistä selkeämmin erottuvat. Se myös:

  • Polttaa rasvaa
  • Lisää voimaa
  • Lisää kestävyyttä
  • Nostaa kasvuhormonin tasoa kehossa

Anavar ei sovellu lihasmassan kasvattamiseen yksinään käytettynä. Lääkettä suositellaan niille urheilijoille, joilla on jo kunnollinen lihasmassa, kun tavoitteena on polttaa kehon rasvaa, luoda veistoksellinen vartalo ja lisätä lihasten kovuutta.

Anavar-sykli

Anavarin käyttöä sykleissä suositellaan kun lihasten muodot halutaan saada esiin. Yritykset kasvattaa massaa tällä steroidilla ovat erittäin tehottomia ja kalliita taloudellisesta näkökulmasta ajateltuna. Anavar-syklin kesto on 6-8 viikkoa ja miesten vuorokausiannos 20-80 mg. Lääkkeen korkean siedettävyyden sekä yksilöllisten eroavaisuuksien vuoksi vaihtelu on laajaa. Naisille suositeltu annos on kuitenkin enintään 20 mg vuorokaudessa.

Oksandrolonin optimaalisen annostuksen määrittäminen perustuu moniin tekijöihin: aiempaan kokemukseen anabolisten ja androgeenisten steroidien käytöstä, perimmäiseen tavoitteeseen fysiologisten erityispiirteiden suhteen, harjoittelutekniikoihin jne.

Oksandrolonin sivuvaikutukset

Joskus steroidia väärinkäytettäessä voi Anavarin sivuvaikutuksia ilmaantua. Sivuvaikutukset voivat ilmetä seuraavana:

  • Ruoansulatushäiriöt, pahoinvointi, ripulointi, oksentelu
  • Keltaisuus
  • Turvotus, kipu luissa
  • Gynekomastia
  • Yliherkkyys
  • Unettomuus, painajaiset, masennus

Pääsääntoisesti oikealla annostuksella käytettäessä lääkeaine on täysin vaaraton. Tämän pystyy toteamaan lukemalla Anavarista kirjoitettuja arvosteluja ja Anavarin ollessa suosittu aloittelijoiden ja naisurheilijoiden keskuudessa.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anavar 50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *