Oxymetholon

Aine: Oxymetholone
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 100 tabs (50 mg/tab)

99.30

Kuvaus

Oxymetholon on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Oxymetholone, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Oxymetholone valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Oxymetholon on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Oxymetholone mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Oxymetholon, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxymetholon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *