Tren Tabs

Aine: Metyylitrenboloni
Brändi: Alpha Pharma
Paketti: 1mg (50 pills)

65.00

Varasto loppu

Kuvaus

Tren Tabs on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Metyylitrenboloni, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Metyylitrenboloni valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Tren Tabs on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Metyylitrenboloni mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Tren Tabs, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren Tabs”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *