Tren Tabs

Aine: Metyylitrenboloni
Brändi: Alpha Pharma
Paketti: 1mg (50 tablettia)

68.60

Varasto loppu

Kuvaus

Tren Tabs (Metyylitrenboloni) on Alpha Pharman valmistama tehokas oraalinen androgeenis-anabolinen steroidi (AAS), jonka pääasiallisena aktiivisena komponenttina on Metriboloni.

Metyylitrenbolonilla on samat kemialliset ominaisuudet kuin sitä tunnetummalla Trenbolonilla, mutta sillä ei ole kehossa estrogeenistä vaikutusta. 17-alfa-metyyliryhmän sisällyttäminen lääkkeeseen varmistaa myös sen, että vaikuttavan aineen rakenne säilyy lääkkeen päästessä maksakudokseen.

 

Positiiviset vaikutukset 

Tren Tabs 1 mg (Methyltren) tablettien käytöllä on seuraavia hyödyllisiä vaikutuksia:

  • Lisääntynyt voima ja kestävyys;
  • 9 kg lihasmassan lisäys syklin aikana;
  • Lihasten hajoamisen estäminen;
  • Libidon kasvu;
  • Rasvaa polttava vaikutus.

 

Tren Tabs 1 mg tablettien käyttäminen 

Jokaisen yksilön herkkyys voimakkaalle steroidille vaihtelee, joten alkuvaiheessa on parasta pitää annostus alhaisena.

Metyylitrenbolonia käytetään yksi milligramma päivässä, kahden tai kolmen viikon ajan. Maksavaurion riski kasvaa pidemmissä sykleissä.

Metribolonia sisältävien tablettien käyttöä ei suositella alaikäisille urheilijoille eikä naisille lääkkeen korkean androgeenisen aktiivisuuden vuoksi.

Jos Alpha Pharman valmistamaa Tren Tabsia käytetään yhdessä muiden AAS:n kanssa, on erittäin suositeltavaa välttää muita suun kautta käytettäviä lääkkeitä.

Metyylitrenboloni toimii tehokkaasti yksinään käytettynä ja sen käyttöä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa ei suositella. AAS:n sijaan hyödyllisempää on huolehtia asianmukaisesta urheiluravitsemuksesta, vitamiineista (esim. B6) ja maksaa suojaavista aineista. Jotkut suosittelevat myös alfa-lipoiinihapon ja maarianohdakkeen käyttöä.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren Tabs”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *