CLENBUTEROL

Aine: Klenbuterolihydrokloridiin
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 40mcg (100 tablettia)

47.00

Kuvaus

Kaupassamme myynnissä oleva Clenbuterol on Dragon Pharman valmistama suun kautta nautittava tuote, joka perustuu vaikuttavana aineenaan Klenbuterolihydrokloridiin. Klenbuteroli ei ole anabolinen steroidi, vaan pikemminkin piriste, joka kuuluu sympatomimeeteiksi kutsuttujen yhdisteiden luokitukseen. Kehossa on kaksi erilaista adrenoreseptoria, alfa- ja beeta-reseptorit, ja näissä kahdessa eri tyypissä on 9 alatyyppiä. Erot Klenbuterolin ja muiden stimulanttiryhmän yhdisteiden välillä on niiden kyvyissä stimuloida eri alatyyppejä, useita alatyyppejä samanaikaisesti tai keskittyen vain yhteen alatyyppiin. Klenbuteroli tunnetaan erityisesti vahvasta ja lähes yksinomaan beeta-2-adrenoreseptoreihin kohdistuvasta stimulaatiostaan, joten Klenbuterolia kutsutaan yleensä beeta-2-reseptoriagonistiksi. Kun Klenbuteroli stimuloi beeta-2-reseptoreita, käynnistää se rasvakudoksessa lipolyysin (rasvan hajoamisen vapaiksi rasvahapoiksi). Tämän vuoksi siitä onkin tullut erittäin suosittua kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa.

Klenbuterolin vaikutukset

Klenbuteroli on tehokas rasvanpolttaja, jolla on merkittävä vaikutus lihasmassan säilyttämisessä sekä kasvattamisessa. Tätä ainetta käytettiin aiemmin eläinten ruokinnassa lihasmassan lisäämiseksi.

Klenbuterolia käytetään yleisimmin kuivaus-, kilpailu- ja rasvanpudotussykleissä. Sitä käytetään hyvin harvoin sesongin ulkopuolella tai bulkkausvaiheessa. Pieni osa käyttäjistä pystyy käyttämään sitä bulkkausvaiheen aikana estääkseen rasvantuotantoa lihasten rakentamisen aikana, jolloin kalorien saanti on paljon normaalia korkeampaa ja yleensä normaalin aineenvaihdunnan tarpeen ylittävää.

Miten Klenbuterolia käytetään

Klenbuterolia käytetään 2 viikkoa, minkä jälkeen pidetään 2 viikon tauko, jonka aikana käytetään Ketotifeenia. Jos Ketotifeenia ei käytetä tauon aikana, kannattaa taukoaikaa pidentää. Rasvanpolttoa varten miehillä Dragon Pharman Clenbuterol-valmistetta tulisi ottaa enintään 120 mikrogrammaa (2 tablettia) päivässä. Naisten tulisi ottaa vain 1 tabletti (60 mikrogrammaa) päivässä. Sykli suositellaan aloitettavaksi puolella maksimiannoksesta ja elimistön sietäessä ainetta hyvin, nostetaan vuorokausiannos maksimiin suurimmaksi osaksi sykliä. Sykli tulisi myös lopettaa pienentämällä annosta takaisin puoleen päivittäisestä annoksesta.

Sivuvaikutukset 

Klenbuteroliin liittyvät sivuvaikutukset ovat samanlaisia kuin kofeiinin, efedriinin ja muiden piristeiden kohdalla. Yleisimpiä ovat lihaskrampit, vapina, unettomuus, hikoilu, korkea verenpaine, päänsärky ja pahoinvointi. Muita haittavaikutuksia voivat olla myös haitalliset allergiset reaktiot ja ihottumat, joten on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen lääkkeen käyttöä.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLENBUTEROL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *