CLOMID 50

Aine: Klomifeenisitraatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 50mg (100 pills)

59.10

Kuvaus

CLOMID 50 on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Klomifeenisitraatti, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Klomifeenisitraatti valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus CLOMID 50 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Klomifeenisitraatti mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla CLOMID 50, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLOMID 50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *