Suosituimmat steroidimüüdit

Monet ihmiset pelkäävät steroideja, urheiluravintoa sekä muita kehonrakennukseen ja voimanostoon liittyviä aineita. Tämä johtuu todennäköisesti monista myytteistä ja huhuista, joita levitettiin aktiivisesti noin 20 vuotta sitten. Nyt opit kaikki steroidien perustyypit, joita ei missään tapauksessa voida uskoa. Monet urheilijat ovat yllättyneitä, sillä Internetin ja digitaalisten tekniikoiden aikakaudella joku uskoo edelleen vanhimpiin muualla kuultuihin juoruihin ja huhuihin, vaikka heillä ei ole käytännön tai tieteellisiä todisteita.

1. Lapsettomuus ja impotenssi.

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun tietämättömälle henkilölle kerrotaan steroideista, on se, että kaikki potentit impotentit ihmiset, jotka pilasivat maskuliinisen voimansa erilaisilla lääkkeillä. Steroidien ottamisen aikana miehestä tulee niin energinen, että hänen ruumiinsa alkaa vaatia useita seksuaalisia tekoja päivässä. Mutta syklin päättymisen jälkeen tämä vaikutus luonnollisesti häviää, mutta libido palaa kuitenkin normaaliin muotoonsa, kuten ennen steroidien ottamista. On syytä huomata, että kuitenkin oli tapauksia, joissa urheilijat käyttivät huumeita väärin ja heistä tuli impotentteja, jotkut samalla “palasivat työhön” useiden kuukausien hoidon jälkeen. Mutta sinun on oltava varovainen! Hormonitestit on läpäistävä ennen antamista ja sen jälkeen, suoritettava PCT-sykli (hormonien palauttaminen). Pohjimmiltaan ongelmat saivat ihmiset, jotka eivät ymmärtäneet tätä ollenkaan ja ottivat suuria annoksia steroideja eivätkä oikein, mutta eivät edes kuulleet palautumisesta (PCT).

2. Ilman steroideja voidaan saavuttaa samat tulokset.

Nämä ovat myös yleisiä myyttejä steroideista, koska erilaiset aineet antavat kehollesi uskomattoman määrän aineita, joita tarvitaan lihasten rakentamiseen. Saavuttaaksesi samat tulokset normaalilla ruokavaliolla, sinun on oltava todellinen hirviö, jolla on rikki genetiikka. Tällaisia tapauksia on ollut historiassa, mutta niitä on alle kolme, joten voimme sanoa luottavaisesti, että ilman huumeiden käyttöä ei tule upeaa tulosta.

3. Steroidien torjunta ammattilaisurheilussa saa urheilijat luopumaan näistä aineista.

Tämä sääntö ei koske vain kehonrakennuksen edustajia, vaan myös kaikkia urheilijoita yleensä. Koska tiukkojen dopingisääntöjen vuoksi laboratoriot keksivät vain aineita, joiden avulla voit ohittaa kaikenlaiset tarkastukset ja jättää urheilijan huomaamatta steroidien tai muiden kiellettyjen lääkkeiden käytössä.

4. Kun olet ottanut steroideja, sinusta tulee kuin Arnold Schwarzenegger.

Toinen myytti, itse asiassa, steroidien käyttö ei tee sinusta valtavaa rullaa. Steroidien lisäksi sinun täytyy syödä kunnolla, vaikea kouluttaa, syödä hyvin. Vaikutus ei ole kovin suuri yhdellä steroidiannoksella, lisäksi sinun on pystyttävä pitämään saavutettu vaikutus! Suurin osa kokemattomista urheilijoista rekrytoi jakson jälkeen välittömästi ja yhdistää kaiken kirjoittamansa. Heidät puhalletaan pois kuin pallot. Tätä kutsutaan takapotkuilmiöksi, ja tämä johtuu siitä, että syklin päättymisen jälkeen urheilijan testosteronipitoisuus laskee voimakkaasti, syklin aikana urheilija ottaa sen monta kertaa enemmän kuin ruumiinsa tuottaa! Ja kurssin päättymisen jälkeen lääke lopetetaan, joten oman testosteronin tuotanto vähenee eikä keho, jolla on alhainen testosteronitaso, ei voi pysyä tällaisen massamäärän mukana ja tyhjentää sen. PCT tehdään pitämään saavutettu massa suurimmalla mahdollisella tavalla ja siten, että menetykset ovat minimaalisia, ja palauttamaan kehosi (maksa, munuaiset, sydän, kivekset jne.

Ja nyt, olet oppinut tärkeimmät myytit steroideista, on tärkeää, ettet luota huhuihin ja tarkista kaikki jonkun henkilökohtaisesti sanomat. Käytä tähän erilaisia ​​lähteitä, yritä levittää vain totuudenmukaista tietoa, koska vain tällä tavalla pystymme voittamaan kaikki vakiintuneet steroideja koskevat myytit.

MENU