Mitä ovat anaboliset steroidit?

Monet ihmiset eivät ole liian perehtyneitä urheiluravitsemuksen sekä erilaisten lisäravinteiden alalle. He uskovat, että kaikki tämä on haitallista, mukaan lukien steroidit. Mutta mitä ovat steroidit ja vahingoittavatko ne todella kehon terveyttä ja toimintaa? Otetaan selvää.

Mitä ovat steroidit?

Yleensä nämä ovat aineita, jotka saadaan käyttämällä kemiallisia reaktioita, joiden avulla keho kiihdyttää ja lisää proteiinisynteesin prosessia, ja aktiivisessa tilassa tapahtuu joukko lihasmassaa. Ammattilaisurheilijat, paitsi kehonrakentajat ja voimanostajat, käyttävät niitä lihaksen rakentamiseen sekä toipumiseen raskaasta ja heikentävästä fyysisestä rasituksesta. On syytä huomata, että steroidien ja mieshormonin testosteronin välillä on suuri samankaltaisuus.

Kulutuksen vaikutus.

On syytä huomata, että lihasten kasvua koskevat steroidit jaetaan työn periaatteen mukaisesti kahteen alalajiin, nimittäin anabolisiin ja androgeenisiin. On tärkeää ymmärtää, että ne tunkeutuvat kaikkiin kudoksiin ilman ongelmia, mukaan lukien aivot. Tämän vuoksi henkilö voi lisätä voimakkaasti ärtyneisyyttä, itsekritiikkiä, kun taas vetovoima vastakkaista sukupuolta kohtaan on myös lisääntynyt merkittävästi. Lisäksi haittaa voi esiintyä myös fyysisessä muodossa, nimittäin erilaiset ihottumat iholla. Myös sydämesi kuormitus kasvaa merkittävästi, on myös tärkeää muistaa ja ottaa tämä huomioon lääkkeitä otettaessa.

Steroidien myynti

Kaikki anaboliset aineet ovat lääkkeitä, joita valvotaan tarkasti, mutta itse asiassa kukaan ei tee sitä. Kuka tahansa voi tilata häntä kiinnostavia lääkkeitä Internet-resurssien kautta ja noutaa ne sitten postitse. Tietysti voit olla rikosoikeudellisesti vastuussa steroideista Venäjällä, mutta todennäköisyys, että sinut pidätetään, on vähäinen. Varsinkin jos et mainosta elävästi sitä, että käytät niitä.

Yleensä steroidit eivät luonnollisesti ole turvallisia keholle, mutta jos kaikki tehdään oikein ja oikein, voit minimoida kielteiset seuraukset ja parantaa merkittävästi positiivista vaikutusta. Näin voit saada lihasmassaa vahingoittamatta kehoa.

On paljon urheilijoita, jotka ottivat ja käyttävät anabolisia lääkkeitä ja elävät yleensä normaalisti tämän kanssa. Tärkeintä on lähestyä kaikkea harkitusti, on toivottavaa, että sinulla on valmentaja tai henkilö, joka hallitsee annostuksia ja kertoo sinulle, miten kaikki tehdään oikein.

MENU