Palautuminen steroidien ottamisen jälkeen Syklin jälkeinen hoito (SJH)

Anabolisten steroidien ottamisen jälkeen on tärkeää pystyä toipumaan kunnolla, muuten se vaikuttaa haitallisesti urheilijan terveyteen sekä hormonaaliseen taustaan. Itse asiassa steroidit eivät aiheuta suurta uhkaa ihmiskeholle, jos palauttamisen merkitys steroidisyklin jälkeen on samalla tasolla kuin niiden saanti. Koska on tärkeää käyttää riittävästi aikaa tähän tiettyyn vaiheeseen.

Milloin palautus aloitetaan syklin jälkeen

Yleensä kaikki valitsevat, milloin aloitetaan syklin aikana antiestrogeenit, gonadotropiini. Antiestrogeenit auttavat pääsemään eroon ylimääräisestä estrogeenistä, jotkut steroidit yleensä muuttuvat (muuttuvat naishormoniksi). Ja jotkut alkavat toipua syklin jälkeen, kaikki riippuu siitä, mitä lääkkeitä urheilijat käyttävät. Lyhytvaikutteisia lääkkeitä on 6-12 tuntia ja pitkävaikutteisia 2-7 päivää.

Lihasmassan menetys.

Syklin päätyttyä alat laihtua aktiivisesti, joten sinulla on erittäin tärkeä tehtävä säilyttää saadut lihakset maksimaalisesti. Menetys on väistämätöntä, on välttämätöntä kohdella tätä ymmärtäväisesti, joten suuntaa kaikki ponnistelut sen minimoimiseksi. Tappion määrä riippuu seuraavista tekijöistä:

  • Mitä suurempi annos, sitä enemmän menetät.
  • Mitä pidempi sykli, sitä pidempi palautus tapahtuu sen jälkeen. Siksi on syytä ymmärtää, ettei ole olemassa yhtä kiinteää vastausta kysymykseen: “kuinka kauan toipuminen steroidisyklin jälkeen kestää?”, Tämä indikaattori on kullekin tapaukselle erilainen.

Kuinka vähentää lihasten menetystä palautumisen aikana steroidisyklin jälkeen.

  • Ensinnäkin kiinnitä huomiota hormonaalisen taustan työhön, koska sinun on palautettava vapautuneen testosteronin määrä tutulle tasolle.
  • Miehen vallan palauttaminen.
  • Kuntouta maksa, joka toimi lisääntyneessä tuottavuudessa.
  • Oikea ravinto ja erityisesti hyvän kolesterolin taso.
  • Tee harjoittelusta yksinkertaisempi, koska et voi enää työskennellä samoilla painoilla kuin steroidit.

Yleisesti ottaen steroidisyklistä toipumisen perussäännöt ovat hormonaalisen taustan normalisointi huumeiden avulla ja ylläpitämällä asianmukaista ravintoa, unta ja harjoittelua. Kuntoutuslääkkeillä on suuri rooli, koska ilman niitä keho ei pysty normalisoimaan työtä. Voit tutustua tarvittaviin aineluetteloihin yksityiskohtaisemmin eri foorumeilla tai ammattilaisurheilijoiden haastatteluista. Yleensä ei ole niin vaikeaa toipua, jos teet kaiken oikein ja noudatat tarvitsemiasi annoksia.

MENU