NOLVADEX 20

Aine: Tamoksifeenisitraatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 20mg (100 pills)

38.00

Kuvaus

NOLVADEX 20 on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Tamoksifeenisitraatti, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Tamoksifeenisitraatti valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus NOLVADEX 20 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Tamoksifeenisitraatti mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla NOLVADEX 20, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOLVADEX 20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *