NOLVADEX 20

Aine: Tamoksifeenisitraatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 20mg (100 tablettia)

47.00

Kuvaus

Nolvadex on Dragon Pharman valmistama suun kautta otettava lääke. Tämän valmisteen vaikuttava aine on Tamoksifeenisitraatti. Tamoksifeeni on lääkeaine, jolla on voimakas antiestrogeeninen vaikutus. Tätä työkalua voidaan käyttää steroidisyklin jälkeen kehon luonnollisen testosteronituotannon palauttamiseksi sekä estrogeenisten vaikutusten ilmenemisen estämiseksi kehossa.

Tamoksifeenin vaikutukset

Osa steroideista on alttiita aromatisoitumiselle (testosteronin muuttuminen estrogeeniksi), jolla voi olla negatiivisia vaikutuksia miesten keholle. Tamoksifeeni estää estrogeenireseptoreja, mikä auttaa estämään feminisaatiovaikutusten, kuten gynekomastian ja nesteen kertymisen, alkamista ja kehittymistä. Sen lisäksi, että tamoksifeeni vähentää estrogeenin toimintaa, se lisää myös testosteronin tuotantoa ja nostaa LH-tasoja (luteinisoiva hormoni). Lisäksi lääke laskee huonon kolesterolin määrää ja nostaa korkean tiheyden kolesterolin (hyvä kolesteroli) tasoa.

Tamoksifeenin oikeaoppinen käyttö 

Jos Tamoksifeenia käytetään estrogeenisten steroidien aiheuttamien haittavaikutusten minimoimiseen, 10–20 mg:n päiväannos riittää. Jos lääkettä käytetään steroidisyklin päätyttyä (syklin jälkeiseen hoitoon), on tamoksifeenia käytettävä 20 mg – 40 mg annostuksella. Käyttöjakson pituus vaihtelee 14-21 päivän väliltä, toisen yleisen jakson ollessa 1 kuukausi.

Naisille lääke soveltuu käytettäväksi ilmoitetuissa annoksissa. Tätä lääkettä ei kuitenkaan voida käyttää yhdessä estrogeenilääkkeiden kanssa, koska ne neutraloivat toistensa vaikutuksia ja kasvattavat sivuvaikutusten riskiä.

Älä käytä Tamoksifeenia Nandroloneja tai Trenboloneja sisältävän syklin kanssa, koska se aiheuttaa keltarauhashormoniin liittyviä sivuvaikutuksia.

Tamoksifeenin sivuvaikutukset

Tämän lääkkeen käytön yhteydessä ilmenevät sivuvaikutukset johtuvat yleensä käyttösuositusten ylittämisestä, mikä voi heikentää steroidien vaikutusta tai lisätä estrogeenien vaikutusta kehoon. Yleisimpiä negatiivisia sivuvaikutuksia ovat päänsärky, huono ruokahalu ja näköongelmat. Lääkettä ei saa käyttää raskauden tai raskauden suunnittelun eikä imetyksen aikana. Vaikutukset voivat vaihdella yksilöllisesti herkkyyden mukaan.

 

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOLVADEX 20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *