Magnum D Bol 10

Aine: Methandienone
Brändi: Magnum Pharmaceuticals
Paketti: 10mg (100 pills)

39.90

Kuvaus

Magnum D Bol 10 on yksi parhaista tänään Suun kautta otettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Methandienone, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Methandienone valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Magnum D Bol 10 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Methandienone mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Magnum D Bol 10, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Suun kautta otettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum D Bol 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *