EQ 200 / Test E 200

Aine: Boldenone Undecylenate , Testosterone enanthate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ml vial (400 mg/ml)

65.20

Kuvaus

EQ 200 / Test E 200 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Boldenone Undecylenate , Testosterone enanthate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Boldenone Undecylenate , Testosterone enanthate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus EQ 200 / Test E 200 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Boldenone Undecylenate , Testosterone enanthate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla EQ 200 / Test E 200, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EQ 200 / Test E 200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *