Testo-Cypmax

Aine: Testosterone cypionate
Brändi: Maxtreme
Paketti: 10 ampoules (250mg/ml)

50.10

Kuvaus

Testo-Cypmax on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Testosterone cypionate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Testosterone cypionate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Testo-Cypmax on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Testosterone cypionate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Testo-Cypmax, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testo-Cypmax”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *