Tren-Ace-Max injektiopullo

Aine: Trenbolone acetate
Brändi: Maxtreme
Paketti: 10ml vial (100mg/ml)

84.90

Kuvaus

Tren-Ace-Max injektiopullo on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone acetate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Trenbolone acetate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Tren-Ace-Max injektiopullo on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Trenbolone acetate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Tren-Ace-Max injektiopullo, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren-Ace-Max injektiopullo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *