Tren-Ace-Max amp

Aine: Trenbolone acetate
Brändi: Maxtreme
Paketti: 10 ampoules (100mg/ml)

84.00

Kuvaus

Tren-Ace-Max amp on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone acetate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Trenbolone acetate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Tren-Ace-Max amp on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Trenbolone acetate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Tren-Ace-Max amp, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tren-Ace-Max amp”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *