CY3

Aine: Clenbuterol hydrochloride
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 100 pills

38.00

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

CY3 on yksi parhaista tänään Painonpudotus. Lääkkeen vaikuttava aine on Clenbuterol hydrochloride, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Clenbuterol hydrochloride valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus CY3 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Clenbuterol hydrochloride mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla CY3, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Painonpudotus.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CY3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *