CY3

Aine: Liotyriininatriumia, Klenbuterolihydrokloridia,  Johimbiinihydrokloridia
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 100 tablettia

47.00

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

CY3 on myymämme Dragon Pharman valmistama suun kautta nautittava tuote, jota  toimitetaan Suomeen. Se on sekoitus Liotyriininatriumia, Klenbuterolihydrokloridia ja  Johimbiinihydrokloridia. Jokainen CY3-tabletti sisältää 37 mikrogrammaa Klenbuterolia, 25 mikrogrammaa Liothyroniinia ja 5,4 milligrammaa Johimbiinia, jotka ovat piristeitä ja jotka yhdistettynä auttavat polttamaan nopeasti rasvaa niillä henkilöillä, jotka kamppailevat painonpudotuksen kanssa. Nämä kolme stimulanttia toimivat erittäin hyvin yhdistelmänä niiden erilaisen imeytymisnopeuden ja biosaatavuuden ansiosta. Jokaista näistä piristeistä myydään erikseen ja ne ovat tehokkaita yksinään käytettyinä, mutta yhdistettäessä paranevat niiden tulokset välittömästi.

Klenbuteroli on sympatomimeetti, jota lääketieteessä käytetään astmaan liittyvien oireiden hoidossa. Se on beeta 2 -reseptorin agonisti ja toimii termogeenisenä aineena, joka pystyy nostamaan kehon lämpötilaa ja siten edistää rasvanpolttoa. Johimbiini taas on Yohimbe-puusta peräisin oleva lisäravinne, joka nostaa kehon adrenaliinitasoa ja jota on aina käytetty rasvanpolttamiseen sekä parantamaan seksuaalista suorituskykyä. Liotyroniini on synteettinen versio luonnollisesta kilpirauhashormonista, joka tunnetaan nimellä trijodityroniini (T3). Se toimii solutasolla kiihdyttämällä proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen hajoamisprosessia, mikä taas lisää kestävyyttä ja voimaa nopeasti. Liotyroniini pilkkoo myös huomattavan paljon rasvaa ja antaa lihaksille mahdollisuuden kasvaa. Siksi nämä kolme yhdistämällä on saatu aikaan hyvin toimiva valmiste välittömään ja tehokkaaseen rasvanpudotukseen ylipainosta kärsiville.

CY3:n vaikutukset

CY3:n käyttäminen tarjoaa samoja etuja kuin kolmen tehokkaasti rasvaa polttavan steroidinkin käyttäminen, kuten:

  • Kasvanut Aineenvaihdunta
  • Lihasmassan Kehittyminen
  • Kehon Voiman Paraneminen
  • Painon Putoaminen
  • Erektiohäiriön Hoito
  • Urheilullisen Suorituskyvyn Paraneminen
  • Edistää Termogeneesiä
  • Nopeutunut Lipolyysi
  • Sykkeen Ja Verenkierron Kiihtyminen
  • Erinomainen Rasvanpolttaja

CY3-sykli

CY3:n suositeltuun annokseen vaikuttaa useita tekijöitä, kuten kehosi yksilölliset ominaisuudet. Puoliintumisajan ollessa kuitenkin noin 10 tuntia, tyypillinen aloitusannos miehille sekä naisille on 1 tabletti päivässä. Suositeltu käyttötapa on ottaa CY3:a päivittäin 2 viikon ajan, jonka jälkeen pidetään 2 viikon tauko. On tärkeää huomata, että lääkkeen käyttöaika ei saa olla pidempi kuin 8 viikkoa, koska tämä voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Aloitteleville urheilijoille on erittäin suositeltavaa keskustella asiantuntijan kanssa ennen minkään syklin aloittamista.

CY3:n sivuvaikutukset

CY3:n arvostelut osoittavat, että yleisimpiä sivuvaikutuksia ovat päänsärky, vatsakipu, vapina, unettomuus ja kohonnut verenpaine. Siksi lääkettä ei suositella jos sinulla on yliherkkyys lääkkeaineelle, sydänsairaus, angina pectoris (rintakipu), sepelvaltimotauti, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, minkä tahansa tyyppinen diabetes tai aivolisäkkeen tai lisämunuaisen ongelmia.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CY3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *