Clen-Max

Aine: Clenbuterol hydrochloride
Brändi: Maxtreme
Paketti: 40mcg (100 pills)

39.90

Osasto:

Kuvaus

Clen-Max on yksi parhaista tänään Painonpudotus. Lääkkeen vaikuttava aine on Clenbuterol hydrochloride, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Clenbuterol hydrochloride valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Clen-Max on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Clenbuterol hydrochloride mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Clen-Max, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Painonpudotus.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clen-Max”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *