Magnum Clen-40

Aine: Clenbuterol hydrochloride
Brändi: Magnum Pharmaceuticals
Paketti: 40mcg (100 pills)

35.80

Osasto:

Kuvaus

Magnum Clen-40 on yksi parhaista tänään Painonpudotus. Lääkkeen vaikuttava aine on Clenbuterol hydrochloride, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Clenbuterol hydrochloride valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Magnum Clen-40 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Clenbuterol hydrochloride mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Magnum Clen-40, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Painonpudotus.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum Clen-40”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *