Trenbolone 200

Aine: Trenbolonienantaattia
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL lääkepullo (200 mg/mL)

89.30

Kuvaus

Trenbolone 200 myymämme Dragon Pharman valmistama injektoitava steroidi, joka sisältää vaikuttavana aineena Trenbolonienantaattia. Lääkkeen ilmestymisestä markkinoille ei ole kovin kauan, mutta siitä on tullut nopeasti suosittu urheilijoiden keskuudessa. Trenboloni on Nandrolonin muunnos. Ehkä ainoa merkittävä ero näiden kahden lääkkeen välillä on, että toisin kuin Nandroloni, Trenbolonienantaatti ei ole altis aromatisaatiolle ja se lisää sidosta androgeenireseptoreiden välillä. Steroidina Trenbolonienantaatti on kuitenkin Nandrolonia vahvempaa sekä androgeenisesti että anabolisesti.

Trenbolonienantaatin vaikutukset

Lääkkeen käytön tärkeimmät vaikutukset ovat:

  • Merkittävä lihasmassan kasvu.
  • Fyysisen voiman lisääntyminen.
  • Rasvasolujen polttaminen.
  • Kortisolin väheneminen kehossa.
  • Lisääntynyt seksuaalivietti.
  • Ei estrogeeniksi muuntumista.
  • Alhainen maksatoksisuus.

Trenbolonienantaatti-sykli

Suositeltu Trenbolonienantaatti-annos miehille on 100-400 mg viikossa. Syklin kesto on yleensä 4-8 viikkoa. Parhaan vaikutuksen saamiseksi on viikoittainen annos jaettava 2-3 osaan (esimerkiksi tiistaina 100 mg, torstaina 100 mg, lauantaina 100 mg). Tämän suosituksen noudattaminen lisää merkittävästi voimaa sekä kuivapainoa, minimoiduilla sivuvaikutuksilla. Trenbolonienantaatin käyttöä ei suositella naisille.

Yhdistämällä Trenbolonienantaatti Testosteronienantaatin ja Stanotsololin kanssa, saadaan aikaan loistava sykli korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen. Sykli on suunniteltu 12 viikoksi. Ensimmäisen kahdentoista viikon aikana 3-4 kertaa viikossa annettavat Trenbolonienantaatti- ja Testosteronienantaatti-injektiot tulisi ottaa samansuuruisina annoksina. Stanotsololin päivittäinen annos tulee jakaa kolmeen yhtä suureen osaan ja ottaa päivän aikana. Yhdentoista viikon jälkeen tulee aloittaa Klenbuterolin ottaminen jotta vältetään lihasmassan jyrkkä laskeminen. Lisäksi Klenbuterolilla on lievä rasvaa polttava vaikutus. Kolmannestatoista viikosta lähtien Provironia tai Toremifeeniä voidaan käyttää endogeenisen testosteronin palauttamiseen (Tamoksifeenia ei tule käyttää syklin jälkeiseen hoitoon Trenbolonienantaatti-syklin jälkeen). Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi voidaan neljännestätoista viikosta lähtien ottaa Gonadotropiinia kahden päivän välein, 20 päivän jakson ajan, 1000 yksikköä.

Sivuvaikutukset

Trenbolonienantaattia on käytettävä suositusten mukaisesti, jotta vältytään ei-toivotuilta vaikutuksilta. Sivuvaikutuksia ovat iho-ongelmat, hiustenlähtö ja kivesten surkastuminen. Lääkkeiden kuten Provironin tai Toremifeenin ottaminen auttaa myös välttämään sivuvaikutuksia.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenbolone 200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *