Magnum Test-R 200

Aine: Sustanon 250
Brändi: Magnum Pharmaceuticals
Paketti: 10 ampoules (200mg/ml)

42.00

Varasto loppu

Kuvaus

Magnum Test-R 200 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Sustanon 250, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Sustanon 250 valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Magnum Test-R 200 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Sustanon 250 mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Magnum Test-R 200, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum Test-R 200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *