Anavar 10

Aine: Oksandroloni
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10mg (100 pills)

59.10

Kuvaus

Kaupassamme myynnissä oleva Anavar 10 mg on kauppanimi Dragon Pharman valmistamalle DHT-pohjaiselle anaboliselle steroidille nimeltä Oksandroloni. Se on erittäin mieto anabolinen steroidi, jonka androgeeninen luonne on vähemmän kuin keskinkertainen. Miehet huomaavat nopeasti, että tämä steroidi on melkein hyödytön bulkkaussykleissä. Tällä steroidilla ei yksinkertaisesti ole merkittäviä ominaisuuksia lihasmassan kasvattamiseen. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että käytettäessä sitä sesongin ulkopuolisissa sykleissä, kaikki saavutettu massa on puhdasta vähärasvaista kudosta, koska tämä steroidi ei aromatisoi. Se voi myös tuoda varsin merkittävää voimanlisäystä, kunhan pidetään mielessä, että voima ja massa eivät aina kulje käsi kädessä.

Anavarin vaikutukset

Paras aika Anavarin ostamiselle on epäilemättä cuttausjakson aikana. Oksandrolonihormoni auttaa säilyttämään voimaa ja massaa, jotka molemmat usein menetetään kun kaloreita aloitetaan rajoittamaan. Näin pystyt suorittamaan tarvittavan harjoittelusi tarmokkaasti ja mikä tärkeintä, pitää kiinni massasta, jonka saavuttamiseksi olet tehnyt paljon töitä. Lisäksi tämän hormonin käyttö ravintolisänä kiihdyttää aineenvaihduntaasi, jolloin kehosi pystyy polttamaan rasvaa paljon tehokkaammin. Kaikki Anavaria ostaneet tietävät miten hyvin tämä hormoni edistää näyttävien ja kovien lihasten hankkimista.

Anavar-sykli

Anavaria on kaupassamme myynnissä tablettimuodossa, joidenkin laittomien laboratorioiden valmistaessa sitä myös nestemuodossa. Koska Oksandroloni on hyvin mietoa, tarvitaan sitä hyvien tulosten saavuttamiseksi korkeita annoksia. Miehillä tarvitaan annos 50 mg ylöspäin, 80 mg ollessa optimaalinen annos. Naisilla annostus on paljon pienempi maskuliinisten sivuvaikutusten välttämiseksi. Useimmat naiset kokevat 10 mg Oksandrolonia riittäväksi annokseksi.

Anavarin alkuperäinen käyttötarkoitus sekä syy sen kehittämiselle HIV- ja AIDS-potilaiden hoitoon oli sen kyvyssä auttaa painon ja voiman ylläpitämisessä. Vaikka Oksandroloni onkin kaikista steroideista turvallisin, se on edelleen 17aa tason oraalinen steroidi, joka tarkoittaa että se rasittaa maksaa ja voi johtaa maksavaurioihin. Tästä syystä on suositeltavaa, ettei Anavaria koskaan käytetä kauempaa kuin 8 viikkoa kerrallaan, 4-6 viikon ollessa turvallisinta.

Oksandrolonin sivuvaikutukset

Kuten edellä mainittiin, Oxandrolone ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Mutta lukemalla Anavarin arvosteluja voidaan havaita että kehon ollessa erityisen herkkä lääkeaineelle, voi se aiheuttaa gynekomastiaa ja nesteen kertymistä. Voit välttää nämä ongelmat itse käyttämällä antiestrogeenejä, kuten Nolvadex tai Clomid.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anavar 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *