Trenbolone 100

Aine: Trenbolone acetate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL vial (100 mg/mL)

73.60

Kuvaus

Trenbolone 100 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone acetate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Trenbolone acetate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Trenbolone 100 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Trenbolone acetate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Trenbolone 100, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenbolone 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *