Propionat 100

Aine: Testosterone propionate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ampoules (100mg/ml)

48.10

Kuvaus

Propionat 100 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Testosterone propionate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Testosterone propionate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Propionat 100 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Testosterone propionate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Propionat 100, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Propionat 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *