Parabolan 100

Aine: Trenboloni Heksahydrobentsyylikarbonaatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL lääkepullo (100 mg/mL)

116.80

Kuvaus

Anabol-fi.com kaupassa myynnissä oleva Dragon Pharman valmistama Parabolan 100 on harvinaisempi ja tehokas steroidi. Se on eräänlainen Trenboloni johon on lisätty esteri nimeltä Heksahydrobentsyylikarbonaatti. Useimmat urheilijat valitsevat Parabolanin lihaskasvun nopeuttamiseen suunniteltuihin steroidisykleihin. Asiantuntijat suosittelevat, että tätä lääkettä käyttävät vain steroidien käytöstä aiempaa kokemusta omaavat urheilijat. Aloittelijoiden ei suositella aloittavan matkaansa urheilulääkinnän maailman tämän steroidin avulla.

Parabolanin vaikutukset

Parabolanista kirjoitetuista arvosteluista selviää, että vaikka vaikutukset alkavat asteittain, sen voimakas vaikutus näkyy ja tuntuu heti ensimmäisestä injektiosta lähtien. Näihin vaikutuksiin kuuluu:

  • Merkittävä lihasmassan kasvu
  • Voimankasvu
  • Rasvanpolton stimulointi
  • Lisääntynyt kasvuhormonin tuotanto
  • Lisääntynyt seksuaalinen halu syklin aikana
  • Kolesterolin väheneminen (antikatabolinen vaikutus)

Parabolania käytettäessä on mahdollista polttaa rasvaa nopeasti ja saavuttaa määritelty fyysinen olemus. Parabolanin vaikutus on erityisesti huomattavissa urheilijan ulkomuodossa, lihasten näyttäessä täyteläisimmiltä, kiinteiltä ja selkeiltä sekä verisuonten korostuessa. Ominaisuuksistaan johtuen tämä lääke ei aromatisoidu eikä siis aiheuta nesteen kertymistä eikä gynekomastian vaaraan.

Parabolan-sykli

Parabolanin annostus on 100-300 mg, joka otetaan yhtenä injektiona viikossa 6-8 viikon ajan. Usein oikeaan ravintoon ja tehokkaaseen harjoitteluun yhdistettynä, Parabolanin yksittäiskäyttö syklissä mahdollistaa noin 6-8 kg erittäin korkealaatuista lihasmassaa, joka säilyy syklin päätyttyä lähes kokonaan. Samalla sen avulla pystytään polttamaan hyvä määrä ylimääräistä rasvaa. Parabolan on monipuolinen lääke, joka voidaan yhdistää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muun steroidin kanssa, tavoitteista ja päämääristä riippuen.

Sivuvaikutukset

Parabolanilla on ainutlaatuinen koostumus eikä se aiheuta aromatisaatiota, joten tätä lääkettä käytettäessä estrogeeniset sivuvaikutukset eivät ole voimakkaita. Liian suurella annoksella Parabolan voi kuitenkin aiheuttaa unettomuutta, erektio-ongelmia, hikoilua ja aggressiota.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parabolan 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *