Masteron 100

Aine: Drostanolone Propionaatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL vial (100 mg/mL)

69.00

Kuvaus

Masteron 100 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Drostanolone Propionaatti, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Drostanolone Propionaatti valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Masteron 100 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Drostanolone Propionaatti mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Masteron 100, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Masteron 100”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *