Mastebolin (injektiopullo)

Aine: Drostanolone Propionaatti
Brändi: Alpha Pharma
Paketti: 10ml vial (100mg/ml)

64.50

Kuvaus

Mastebolin (injektiopullo) on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Drostanolone Propionaatti, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Drostanolone Propionaatti valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Mastebolin (injektiopullo) on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Drostanolone Propionaatti mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Mastebolin (injektiopullo), valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mastebolin (injektiopullo)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *