Magnum Tren-E 200

Aine: Trenbolonienantaatti
Brändi: Magnum Pharmaceuticals
Paketti: 5 ampulleja (200mg/ml)

56.30

Kuvaus

Kaupassamme myynnissä oleva Magnum Tren-E 200 on suosittu injektoitava steroidi ja tunnettu myös nimellä Trenbolonienantaatti. Trenbolonin pääominaisuus on hyvin havaittavissa oleva ja melko nopeasti tapahtuva lihassarjojen kehittyminen sekä urheilijoiden fyysisten kykyjen kasvu. Yhdellä syklillä tätä lääkeainetta pystytään kasvattamaan lihasmassaa jopa 10 kg. Trenbolonienantaatti on erittäin tehokas aine, joka auttaa sinua urheilullisten tavoitteiden saavuttamisessa, mutta joka voi myös aiheuttaa negatiivisia sivuvaikutuksia urheilijan terveyden ja kunnon kannalta. Siksi onkin tarpeellista valita Trenbolonienantaatin annostus ja käyttöaika pätevän asiantuntijan avustuksella, joka auttaa sinua valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan syklin yksilöllisten ominaisuuksien mukaisesti.

Trenbolonienantaatin vaikutukset

Trenbolonienantaatti mahdollistaa korkealaatuisen ja joustavan lihasmassan hankkimisen, tehden urheilijoista vahvempia ja kestävämpiä intensiivisen harjoittelun ja raskaan kuormituksen aikana. Se tarjoaa sarjan kuivia, laskimollisia ja jäykkiä lihaksia, jotka kestävät jopa tiukan tasapainoisen ruokavalion kanssa. Trenbolonienantaatti edistää ylimääräisten rasvakerrosten palamista ja lisää muiden sen kanssa käytettävien lääkeaineiden tehokkuutta.

Trenbolonienantaatti-sykli

Trenbolonienantaattia käytetään viikkoannoksella joka ei saa ylittäää 200–400 mg. Syklin keskimääräinen kesto ei saa ylittää 8 viikkoa. Kun otetaan huomioon pitkä käyttöaika, joka alkaa syklin toisesta tai kolmannesta viikosta, on gonadotropiinin käyttö välttämätöntä.

Trenbolonienantaatin vaikutuksen vahvistamiseksi on tarpeen käyttää muita steroidilääkkeitä, jotka yhdessä sen kanssa mahdollistavat parhaat tulokset syklin aikana. Yleensä Trenbolonienantaattia käytetään yhdessä Testosteronin kanssa. Maksimaalinen tehokkuus voidaan saavuttaa käyttämällä Trenbolonienantaattia yhdessä Metandienonin ja Sustanonin kanssa. Jos tarkoitus on kuivata lihakset ja tehdä niistä laadukkaampia, on tarpeen käyttää Stanotsololin, Trenbolonin ja Testosteronipropioaatin yhdistelmää.

Trenbolonienantaatin sivuvaikutukset

Trenbolonienantaatti voi aiheuttaa uniongelmia, lisääntynyttä aggressiivisuutta sekä ongelmia seksuaalisessa kanssakäymisessä. Yleensä haittavaikutuksia esiintyy eniten erittäin suuria annoksia käytettäessä ja kun asiantuntijoiden antamia suosituksia ei noudateta. Sivuvaikutusten välttämiseksi sinun on noudatettava tarkasti käyttöohjeita ja seurattava yksilöllistä sallittua annostusta koko syklin ajan.

 

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum Tren-E 200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *