HMG 150IU (Humog 150)

Aine: HMG
Brändi: Bharat serums
Paketti: 1 lääkepullo 150 IU

49.10

Kuvaus

Ihmisen menopausaalinen gonadotropiini, joka tunnetaan myös nimellä “hMG”, on hormonaalisesti aktiivinen lääke. Lääkettä käytetään hedelmällisyyshäiriöiden hoidossa ja se on hyvin samanlaista kuin istukkahormoni “hCG”. Lääke on seos eri gonadotropiineja. Menotropiinit eristetään postmenopausaalisten naisten virtsasta ja niitä käytetään kehonrakennuksessa tehokkaana palautumista nopeuttavana lääkkeenä steroidisyklien jälkeen. HMG tunnetaan myös lääketieteellisessä käytössä follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) korvikkeena. Erittäin hyödyllisten ominaisuuksiensa ansiosta hMG:stä on tullut laajalti käytettyä.

 

Kehonrakennus ja hMG

Kaikkien prohormonien ja anabolisten steroidien käyttö vähentää kehon omaa luonnollista testosteronin tuotantoa. Luonnollisen testosteronin tuotannon palauttaminen onkin tärkein yksittäinen tehtävä prohormonien tai anabolisten steroidien syklin jälkeen. Jos luonnollista testosteronin tuotantoa ei palauteta nopeasti ja tehokkaasti, seurauksena on huomattava lihasten menetys syklin loputtua. Siksi kehonrakentajat ja urheilijat käyttävät tiettyjen lääkkeiden yhdistelmää steroidisyklin jälkeen, palauttaakseen kehon luonnollisen testosteronin tuotannon ja suojellakseen saavutettuja lihaksia. Tämä toimintatapa tunnetaan nimellä “Post Cycle Therapy” tai “PCT” eli syklin jälkeinen hoito.

Yleensä käytetään selektiivistä estrogeenireseptorin modulaattoria, kuten Clomidia tai Nolvadexia, joskus myös yhdessä aromataasi-inhibiittorin kanssa (joka laskee kehossa kiertävän estrogeenin määrää). Kaikkien näiden lääkkeiden on kliinisesti osoitettu kasvattavan kehon testosteronitasoja. Usein nämä PCT-hoidot ​​eivät steroidisyklin jälkeen kuitenkaan yksinään riitä palauttamaan kehon luonnollista testosteronin tuotantoa edistyneiden kehonrakentajien pitkissä sykleissä, tai urheilijoilla, jotka käyttävät erittäin tukahduttavia yhdisteitä (kuten Trenbolonia tai Nandrolonia). Steroidit toimivat kehossa käytännössä samalla tavalla kuin hormonaalinen ehkäisy. Clomidin, hCG:n ja hMG:n käyttö, yhdessä tai yksinään, on yleinen valinta syklin loputtua, koska nämä gonadotropiinilääkkeet ovat yksi ainoista tehokkaista keinoista palauttaa tukahdutettu luonnollisen testosteronin tuotanto kiveksissä.

 

Lääkkeen annostus 

Koska hMG on suhteellisen uusi steroidi urheilulääkinnän maailmassa, sen käyttöön liittyy vielä paljon väärinkäsityksiä ja monet käyttävät lääkettä erehdyksissä hedelmällisyyshoitoon suositellulla annostuksella. Monet kehonrakentajat käyttävät hMG:tä hCG:n rinnalla maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Tyypillinen annostus hMG:tä on 75 IU joka toinen päivä. Osa kehonrakentajista jakaa annoksen 37,5 IU joka päivä. Vaikka hMG on pieni rasite keholle ja lääkettä voidaan käyttää pidempäänkin, keskimääräinen kesto hMG-syklille on kolme viikkoa.

Parempien tulosten saavuttamiseksi voidaan lääkettä käyttää kolmen viikon kuuri, jonka jälkeen pidetään tauko ja palataan sitten toiselle kolmen viikon kuurille steroidisyklien aikana. Lääke on erittäin tehokasta, koska se sisältää sekä LH- että FSH-hormonia, joita molempia tarvitaan kehossa luonnollisen testosteronin tuotantoprosessin käynnistämiseen.

 

Sivuvaikutukset hMG:n käytössä 

HMG on käyttötarkoitukseensa nähden erittäin tehokas lääke ja yhdisteen lyhyiden käyttöjaksojen vuoksi sivuvaikutuksia ei yleensä esiinny. Luettelemme kuitenkin kaikki raportoidut sivuvaikutukset, jotka yleensä ovat peräisin lääkkeen väärinkäytöstä.

Yleisiä sivuvaikutuksia ovat; pahoinvointi, oksentelu, nenän tukkoisuus, päänsärky, huimaus, pyörtyminen ja verenpaineen lasku. Sivuvaikutuksia on raportoitu pääasiassa lääkettä väärinkäytettäessä liian suurella annostuksella ja/tai liian pitkäkestoisesti.

Jos lääkettä käytetään suositusten mukaisesti, käytöstä ei pitäisi ilmaantua sivuvaikutuksia.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HMG 150IU (Humog 150)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *