Fertigyn (Pregnyl)

Aine: HCG
Brändi: Sun Pharmaceuticals
Paketti: 5000 iu vial

31.60

Kuvaus

Fertigyn (Pregnyl) on yksi parhaista tänään Hormonit ja peptidit. Lääkkeen vaikuttava aine on HCG, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, HCG valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Fertigyn (Pregnyl) on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan HCG mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Fertigyn (Pregnyl), valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Hormonit ja peptidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fertigyn (Pregnyl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *