HELIOS

Aine: Mix of Clenbuterol and Yohimbine
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ml vial (5.8mg /ml)

36.80

Varasto loppu

Kuvaus

HELIOS on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Mix of Clenbuterol and Yohimbine, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Mix of Clenbuterol and Yohimbine valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus HELIOS on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Mix of Clenbuterol and Yohimbine mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla HELIOS, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELIOS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *