Enantat 400

Aine: Testosteronienantaatti
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ml lääkepullo (400 mg/ml)

66.50

Kuvaus

Enantat 400 on Dragon Pharman valmistama voimakas anabolinen lääkeaine, jolla on laaja valikoima erilaisia käyttötarkoituksia. Lääkettä käytetään muun muassa lääketieteessä vaativien leikkausten ja vammojen jälkeisessä kuntoutuksessa ja fysioterapiassa sekä myös viivästyneen murrosiän hoidossa. Steroidia voidaan käyttää hyvin sekä kehonrakennuksessa että painonnostossa.

 

Lääkkeen tärkeimmät ominaisuudet ja vaikutus kehoon

Lääkkeen suurin etu on sen pitkäaikainen vaikutus kehoon. Enantat 400 valmistetaan Testosteronienantaatista, joka on pitkäketjuinen esteri. Sen vaikutusaika on kaksi viikkoa. Tämän seurauksena lääkkeen avulla on melko yksinkertaista ylläpitää oikeaa hormonipitoisuutta kehossa. Lääkettä käytettäessä yksi injektio viikossa riittää. Enantat 400 on edullinen lääke, jonka saatavuus on helppoa ja hinta kohtuullinen.

Lääkkeen tärkeimmät hyödylliset vaikutukset ovat:

  • Voimakkaampi pumppi.
  • Parantunut yleinen vointi ja energia.
  • Laadukasta lihasmassaa ja lihassarja nopeasti.
  • Voiman ja kestävyyden lisääntyminen.

 

Lääkkeen käyttö

Testosteronienantaatin annostus määritellään yksilöllisesti. Annostus riippuu urheilijan kunnnosta ja aiemmasta kokemuksesta urheilufarmakologiasta. Aloittelijoiden tulee aloittaa 250 mg viikkoannoksella. Ammattilaisurheilijat ovat käyttäneet lääkettä jopa 1000 mg annoksella. Syklin kesto valitaan myös yksilöllisesti. Lääkettä voidaan käyttää yhdestä kolmeen kuukautta.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enantat 400”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *