Deca 500

Aine: Nandrolone Decanoate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ml vial (500 mg/ml)

90.20

Kuvaus

Deca 500 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Nandrolone Decanoate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Nandrolone Decanoate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Deca 500 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Nandrolone Decanoate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Deca 500, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Deca 500”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *