CUT LONG 300

Aine: Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ml vial (300 mg/ml)

109.60

Kuvaus

CUT LONG 300 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus CUT LONG 300 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Trenbolone Enanthate, Testosterone Enanthate, Drostanolone Enanthate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla CUT LONG 300, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CUT LONG 300”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *