Clomid 50mg

Aine: Klomifeenisitraatti
Brändi: Cipla
Paketti: 50mg (10 tablettia)

7.10

Kuvaus

Fertomid 50 mg on Ciplan valmistama lääke. Lääkkeen käyttö on välttämätöntä urheilijoille anabolis-androgeenisen (AAS) steroidisyklin jälkeen, koska kehossa aivolisäkkeen toiminta on tukahdutettu ja luonnollinen endogeeninen testosteroni ei syntetisoidu. Clomidia tai Klomifeenisitraattia käytettäessä mieshormonin pitoisuus kehossa palautuu normaaliksi noin kahdessa viikossa. Myös spermatogeneesin laatu paranee.

Clomidin käyttö tulee aloittaa anabolisten steroidien käytön lopettamisen jälkeen, kun näiden lääkkeiden metaboliitit ovat kokonaan poistuneet elimistöstä. Parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi Clomidia tulee käyttää yhdessä Gonadotropiinin kanssa.

 

Kuvaus Clomidin ominaisuuksista

Clomidin ja Gonadotropiinin välillä on joitakin eroja. Clomid vaikuttaa kehossa kaikkiin aivolisäkkeen elementteihin, kun taas Gonadotropiini ​​pystyy lisäämään kehossa luteinisoivan hormonin aktiivisuutta. Tämä kiveksiin vaikuttava aine johtaa testosteronin synteesin kiihtymiseen.

Lääkkeiden käyttökohteet liittyvät suoraan näihin ominaisuuksiin. Urheilijat ottavat ensin kuurin Gonadotropiinia (vaikuttaa nopeasti) ja aloittavat sen jälkeen Clomid- tai Estradiolikuurin. Estradioli on keinotekoinen estrogeeni, mutta urheilijan kehossa lääke tuottaa sekä estrogeenia estävän, että aromatisaatioprosessin aikana muodostuvia naishormoneja estävän vaikutuksen. Lääke ei pysty tukahduttamaan kokonaan itse aromatisaatioprosessia, mutta se pystyy alentamaan kehossa naishormonien tasoa.

Estradiolin avulla voidaan eliminoida merkittävimmät estrogeeniset sivuvaikutukset. Koska lääke on tehokkuudeltaan heikompaa kuin muut antiestrogeenit (esimerkiksi Proviron tai Fludestrin) käyttävät urheilijat sitä pääasiassa nopeuttamaan testosteronin synteesiä kehossa.

 

Clomidin käyttö kehonrakennuksessa 

Clomidia on käytetty urheilussa pitkään. 70-luvulla urheilijat käyttivät klomifeenia testosteronin tuotannon lisäämiseen. Aluksi painonnostajat alkoivat käyttää lääkettä antiestrogeenina. Seuraavaksi lääke siirtyi melko nopeasti muihinkin urheilulajeihin. On myös huomattava, että korkealla mieshormonipitoisuudella Clomidia ei voida havaita dopingtesteillä.

 

Clomidin sivuvaikutukset 

Jos lääkettä käytetään suositusten mukaisesti, sen käyttö ei käytännössä aiheuta sivuvaikutuksia. Harvinaisissa tapauksissa näön heikkeneminen on mahdollista, mikä ilmenee ympyröiden ilmestymisellä näkökenttään. Tässä tapauksessa lääkkeen käyttö kannattaa keskeyttää. Teoriassa Clomid voi olla myös maksatoksista, mutta tämäkin on erittäin epätodennäköistä. Lääkettä käyttävillä naisurheilijoilla alavatsan kipu ja munasarjojen suureneminen ovat mahdollisia sivuvaikutuksia.

 

Clomidin annostus 

Suositeltu tehokas päiväannos lääkkeelle on 50-150 milligrammaa, mikä vastaa yhdestä kolmeen tablettia. Lääke kannattaa ottaa ruokailun yhteydessä runsaan veden kera. Jos käytetään suurta annosta, suositellaan sen jakamista useisiin pienempiin annoksiin.

Clomidia käytetään enintään kaksi viikkoa. Yleensä urheilijat aloittavat ottamalla 0,1 grammaa päivässä (50 milligrammaa, kahdesti päivässä). Kuurin viidennestä päivästä lähtien annostus puolitetaan. Yleisesti ottaen tämä lääke on paras työkalu syklin jälkeisessä hoidossa. Ostamalla Klomifeeniä verkkokaupastamme pystyt suojautumaan väärennetyiltä lääkkeiltä sekä steroidien käytön negatiivisilta vaikutuksilta.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clomid 50mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *