Caberlin 0.5

Aine: Cabergoline
Brändi: Sun Pharma
Paketti: 0.5mg (4 pills)

19.40

Kuvaus

Caberlin 0.5 on yksi parhaista tänään Anti-estrogeenit. Lääkkeen vaikuttava aine on Cabergoline, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Cabergoline valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Caberlin 0.5 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Cabergoline mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Caberlin 0.5, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Anti-estrogeenit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Caberlin 0.5”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *