1-TESTOCYP 200

Aine: Dihydroboldenone Cypionate
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL vial (200 mg/mL)

61.40

Varasto loppu

Kuvaus

1-TESTOCYP 200 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Dihydroboldenone Cypionate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Dihydroboldenone Cypionate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus 1-TESTOCYP 200 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Dihydroboldenone Cypionate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla 1-TESTOCYP 200, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1-TESTOCYP 200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *