Winstrol Oral (Stanotsololi) 10

Aine: Stanotsololi
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10mg (100 tablettia)

47.00

Kuvaus

Winstrol on yksi suosituimmista kaupassamme myytävistä oraalisista steroideista. Se sisältää vaikuttavana aineena Stanotsololia ja sen valmistaja on lääkeyhtiö Dragon Pharma. Stanotsololi (joka tunnetaan myös nimellä Winstrol) on Dihydrotestosteronin johdannainen, jota on kemiallisesti muutettu niin, että anabolisen hormonin ominaisuudet vahvistuvat merkittävästi kun taas sen androgeeninen aktiivisuus minimoituu. Stanotsololi on kuitenkin luokiteltu steroidina “anaboliseksi” ja kaupallisesti saatavilla olevien aineiden joukosta, sen anabolisten ja androgeenisten vaikutusten välillä onkin yksi steroidien suurimmista eroista. Se ei myöskään aromatisoidu estrogeeniksi. Winstrol on toiseksi yleisin suun kautta käytettävä oraalinen steroidi ja häviää suosiossa vain Dianabolille (Metandienoni).

 

Winstrolin vaikutukset

Stanotsololi on anabolinen steroidi, joten se stimuloi kehon anabolisia prosesseja ja estää glukokortikoidien aiheuttamia katabolisia reaktioita. Se kasvattaa rasvatonta lihasmassaa, vähentää merkittävästi rasvakertymiä, parantaa kudosten tropismia, edistää kalsiumin kertymistä luihin ja varastoi typpeä, fosforia, rikkiä, kaliumia, natriumia ja vettä elimistöön. Sen hematopoieettista toimintaa määrää erytropoietiinin lisääntynyt synteesi. Sen antiallerginen vaikutus määräytyy komplementin seerumifraktio C1 nousun perusteella. Sen kohtalainen androgeeninen vaikutus taas voi edistää miesten toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien kehittymistä.

 

Winstrol-sykli

Suositeltu aloitusannos aikuisille miehille on 10-20 mg vuorokaudessa. Suurin suositeltu päiväannos on 50 mg päivässä, vaikka jotkut kokeneista kehonrakentajista pystyvät käyttämään jopa 100 mg päivässä. Naisilla annos ei saa olla yli 5-10 mg vuorokaudessa.

Tavallisesti syklin kesto on 4-6 viikkoa eikä sykliä suositella pidentämään tätä pidemmäksi. Winstrol-syklin päätteeksi syklin jälkeinen hoito on myös erittäin suositeltavaa hormonitasojen palauttamiseksi.

 

Sivuvaikutukset

Naisilla sivuvaikutukset voivat ilmetä virilisaatio-oireina, munasarjojen toiminnan estymisenä, kuukautiskierron epäsäännöllisyytenä tai hyperkalsemiana.

Miehillä sivuvaikutuksia ovat virtsarakon ärsytys, gynekomastia ja luonnollisen testosteronin tuotannon estyminen.

Winstrolista kirjoitetuista arvosteluista selviää, että myös seuraavia sivuvaikutuksia voi esiintyä: nivel- ja nivelsiteiden kipu, maksan toiminnan häiriöt ja keltaisuus, hiustenlähtö, akne jne.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Winstrol Oral (Stanotsololi) 10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *