WINSTROL 50

Aine: Stanozolol
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL vial (50 mg/mL)

53.20

Kuvaus

Tuotteet toimitetaan asiakkaillemme eri puolilta maailmaa!


WINSTROL 50 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Stanozolol, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Stanozolol valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus WINSTROL 50 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Stanozolol mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla WINSTROL 50, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WINSTROL 50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *