Sustanon 350

Aine: Sustanon 250
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 mL vial (350 mg/mL)

73.20

Kuvaus

Sustanon 350 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Sustanon 250, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Sustanon 250 valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Sustanon 350 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Sustanon 250 mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Sustanon 350, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sustanon 350”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *