Magnum Mag-Jack 250

Aine: Trenbolone Acetate, Drostanolone Propionate, Testosterone Propionate
Brändi: Magnum Pharmaceuticals
Paketti: 5 ampoules (250mg/ml)

92.10

Kuvaus

Magnum Mag-Jack 250 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Trenbolone Acetate, Drostanolone Propionate, Testosterone Propionate, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Trenbolone Acetate, Drostanolone Propionate, Testosterone Propionate valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Magnum Mag-Jack 250 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Trenbolone Acetate, Drostanolone Propionate, Testosterone Propionate mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Magnum Mag-Jack 250, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magnum Mag-Jack 250”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *