Liv.52

Aine: Various Herbal Ingredients
Brändi: Himalaya
Paketti: 100 pills

8.10

Osasto:

Kuvaus

Liv.52 on yksi parhaista tänään SJH. Lääkkeen vaikuttava aine on Various Herbal Ingredients, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Various Herbal Ingredients valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Liv.52 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Various Herbal Ingredients mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Liv.52, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa SJH.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liv.52”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *