Cut Mix 150

Aine: Sustanon 250
Brändi: Dragon Pharma
Paketti: 10 ampoules (150mg/ml)

78.80

Kuvaus

Cut Mix 150 on yksi parhaista tänään Ruiskutettavat steroidit. Lääkkeen vaikuttava aine on Sustanon 250, se on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sitä ei kuitenkaan alettu soveltaa heti urheilussa. Aluksi, Sustanon 250 valmisteita tuotettiin eläinlääketieteelliseen ja jopa lääketieteelliseen käyttöön, mutta ajan myötä niiden ominaisuudet selvitettiin urheilussa, jossa nykyään niitä on paljon kysytty.

Tilaus Cut Mix 150 on sen arvoista, jos valmistaudut aktiivisesti kilpailuun. Yhdistämällä sen käyttö erityiseen ruokavalioon ja helpotusharjoituksiin voit saavuttaa hyviä tuloksia.

Jos haluat, että lihaksesi näyttävät joustavilta ja kiinteiltä, suosittelemme ostamaan Sustanon 250 mennessä . Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollemme ja tilaamalla Cut Mix 150, valitsemalla se kaikkien huumeiden luettelosta. Pyyntösi käsitellään muutamassa minuutissa.

Urheilutarkoituksiin tämä lisäosa voidaan yhdistää melkein minkä tahansa tunnetun ja merkityksellisen steroidin tai muun kanssa Ruiskutettavat steroidit.

Lisätiedot

Aine

Paketti

Brändi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cut Mix 150”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *